Studio ENERGY FIT

Aerobic i pilates Studio ENERGY FIT licencirani je pilates studio po jednoj od najpoznatijih internacionalnih škola pilatesa STOTT PILATES. Nalazi se na Turniću, ima osiguran parking, a svoja vrata otvorio je 01. rujna 2009. godine. Studio je rezultat dugogodišnjeg iskustva i želje da se u ugodnom i adekvatno opremljenom prostoru svim vježbačima pruži kvalitetna usluga rekreativnog vježbanja.

Specijalizirani smo za pilates treninge, ali nudimo i profesionalno vođenje svih ostalih vrsta rekreativnog vježbanja.

Osim rada u grupama njegujemo i individualni pristup bilo kojem od navedenih vrsta treninga, te s tim ciljem nudimo različite mogućnosti vježbanja:

  • individualne treninge – personalizirano vježbanje sa stručnim i osposobljenim trenerom
  • poluindividualne treninge – personalizirano vježbanje za dvije osobe
  • grupne treninge

Bilo da imate problema sa kralježnicom ili želite smršaviti, učvrstiti i oblikovati svoje tijelo, ili jednostavno želite poboljšati kvalitetu svoga zdravlja i života baveći se rekreativnim vježbanjem, mi ćemo vam svojim znanjem, iskustvom i uvijek dobrim raspoloženjem sa zadovoljstvom pomoći i usmjeriti vas u program koji vam najviše odgovara.

Želimo postići da se osjećate bolje u svome tijelu, da učinite nešto dobro za svoje zdravlje i to na siguran i efektivan način, te da vam vježbanje postane sastavni dio svakodnevnog života i to ne zato što morate, nego zato što to želite.

Veliki broj zadovoljnih korisnika u proteklih šest godina postojanja naš je najveći motiv da se i dalje kontinuirano educiramo i unapređujemo kvalitetu naših usluga.

Ukažite nam povjerenje i rezultati neće izostati!