Rekli su o nama

SANJA (36, pravnica)

    Nakon dugogodišnje neuspješne bitke sa kilogramima i sjedilačkog načina života, odlučila sam se konačno učiniti nešto po tom pitanju. Na akciju me potaknuo članak o vježbanju i ENERGY FIT studiju na koji sam slučajno naišla na portalu Extravagant, te izjave zadovoljnih članova o njihovim uspjesima upravo sa istim problemom.

Krenula sam na BODY FIT program kod trenerice Jenny, tri puta tjedno i moram priznati da u početku nije bilo tog mišića na tijelu koji me nije bolio, ali osjećaj da se nešto događa sa mojim tijelom nakon dugo vremena, bio je predobar! Dobila sam i upute kako se zdravo hraniti (čokolada i kolači su zabranjeni L) i nije bilo mjesta za varanje jer me je trenerica provjeravala i vagala na prepad, te pratila moj napredak cijelo vrijeme!

Prvih mjesec dana je bilo prilično teško, što fizički zbog aktivnosti kojoj je moje tijelo bilo odjednom šokirano, što psihički zbog sve one hrane kojoj više nije bilo mjesta u mojoj prehrani ako sam htjela postići rezultat. Međutim, danas nakon deset mjeseci, mogu reći da sam prezadovoljna i presretna jer moj konačni rezultat je – 14 kilograma manje, čvršća stražnjica (i bolje joj je nakon onoliko čučnjeva i iskoraka), ruke koje konačno mogu pokazati u majicama bez rukava, i veliki osjećaj zadovoljstva samom sobom!

Hvala Jenny na motivaciji i podršci :-* J

 


MARIJANA (41, ravnateljica pomorskog učilišta)

    Nakon par godina nagovaranja moje divne prijateljice I., krenula sam na vježbe u Studio Energy. BODY FIT kliknuo mi je na prvu kao i draga Jenny s kojom nijedan trening nije isti, naravno spomenuti ću i ekipicu koja je super, nikad dosadno. Preporuka svima za riješenje od stresa, kolutova oko struka, spuštenih gluteusa, rezultati izvrsni, iz dvorane izlazite napetog tijela i opuštenog duha! Hvala ti Jenny!

 


 SANJA (25, medicinska sestra)

    Ja kao tip osobe koja voli cupkajuće grupne programe bez opterećenja, a ne teretane (sam svoj majstor), sam našla idealan program za sebe – BODY FIT. Nakon više godina traganja za kvalitetnim intenzivnim programom, na prijedlog prijateljice, krenula sam u Studio ENERGY FIT . Uz takav program jedini rezultat je čvrsto, utegnuto tijelo. Osim sto se gubi “na vagi”, tu je i grupa koja te “gura” pa si motivirana, pa se nakon treninga javlja fantastičan osjećaj ispunjenosti. Nema lutanja, idete direktno do zadnje kapi znoja! Pripremite se na čvrstu stražnjicu, trbušnjake i vretenaste nadlaktice, to je ono što ćete dobiti. Nema ni zabušavanja jer Jenny te usmjerava i “tjera” tijekom cijelog treninga. Česti razlozi odustajanja od treninga općenito su nedostatak vremena, volje, kao i isti, ponavljajući treninzi koji rezultiraju dosadom. Jenny tu ima nezamjenjivu ulogu u osmišljavanju programa koji nas potiče na svaki dolazak 3xtjedno J

 


 JELENA (33 godine, dipl. oecc., asistent direktora)

    PILATES sam počela trenirati prije 3 godine jer sam osjetila potrebu za većom fizičkom aktivnosti. Svakodnevno sjedenje na radom mjestu i nedovoljno kretanja stvarali su mi osjećaj ukoćenosti u gornjem dijelu leđa i ramenima. Izabrala sam pilates jer mi dogovara kombinacija vježbi istezanja i laganog oblikovanja mišića. Osim fizičkih poboljšanja kao što su pravilnije držanje i veća feksibilnost, primjetila sam da sam i manje pod stresom. Pilates zahtjeva određenu koncentraciju prilikom izvođenja vježbi pa se nakon treninga osjećam i mentalno rasterećena.
Ekipa trenerica iz Energy Fit je vedra i vesela, a atmosfera za vježbanje je motivirajuća. Naša trenerica Jenny trudi se da vježbanje ne bude monotono već zanimljivo i zabavno, koristeći razne rekvizite kao i svoju vedru osobnost.

 


 ANA (36, poduzetnica)

    Kod Jenny na treninge krenula sam prije više od tri godine :)). To je bilo razdoblje kada sam imala problema s kralježnicom i odlučila sam na kraju još dati šansu pilatesu o kojem sam znala vrlo malo. Smatrala sam ga statičnim oblikom vježbanja, na oko jednostavnim i činilo mi se da nije moj tip. Sada znam da sam bila u krivu. PILATES smiruje, daje snagu na kraju dana, puni me pozitivnom energijom i čini mi dobro. Osim pilatesa, danas idem i na body fit treninge koji su intenzivniji i dinamičniji. Ukratko, navukla sam se na stručnu i veselu Jenny i njezine treninge i puno, puno bolje se osjećam u svom tijelu. Ne moram ni spominjati da bolova u leđima više nemam. Samo veliko zadovoljstvo rezultatima i jedno veliko hvala našoj trenerici Jenny.


 

Teklic-155 teklic-158 teklic-159

 

 

 

 

 

 

teklic-160 teklic-161 teklic-162-JENNY