Grupni programi

PILATES

SP_Matwork-07_72dpi-RGB

(Photography © Merrithew Corporation. Used with Permission.)

Pilates matwork podrazumijeva vježbe koje se izvode na prostirki i kojima jačamo i oblikujemo muskulaturu tijela, ispravljamo i poboljšavamo držanje, te unapređujemo fleksibilnost i ravnotežu. Pri tome se koriste
i mali rekviziti kao što su malene lopte, velike lopte, pilates obruči, elastične trake, štapovi i drugi. Dodatni rekviziti se koriste onda kada želimo dodati raznovrsnost u treninge, ali i onda kada svoje tijelo želimo staviti pred nove izazove. Njihovom upotrebom ciljano utječemo na oblikovanje mišićnih grupa, povećanje mišićne izdržljivosti i fleksibilnosti, ali isto tako s druge strane koriste se kao dodatno pomagalo kojim se olakšava izvođenje nekog pokreta.

 


DOBRO JUTRO PILATES

dobro_jutro

Započnite dan na najbolji način – vježbajući pilates! Idealno za sve osobe koje su ”jutarnji tipovi” ili osobe koje zbog manjka vremena u danu, svoju tjelovježbu žele odraditi ujutrop.

Ovaj ”mind body” trening sastoji se od vježbi koje će poboljšati vašu fleksibilnost, ojačati mišiće trbuha i leđa, oblikovati bedra, stražnjicu i mišiće na rukama i sve to uz relaksirajuću muziku i umjereni tempo.

I najvažnije od svega je da će vam dati dovoljno energije da se osjećate bolje i mentalno i fizički tijekom cijelog dana!


AFTER WORK PILATES

after_workImate li “sjedilacki”posao? Jeste li jedni od onih koji se ne dizu od stola osim ako bas ne moraju? Cak i kada osjetite bolove u ledima i misicima ramenog obruca? AFTER WORK PILATES je idealan za vas! Ojacajte misice leda i trbuha, oblikujte cijelo tijelo i protegnite se odmah nakon posla!

 

 


BODY FIT PROGRAMInike

BODY FIT programi osmišljeni su u ENERGY FIT studiju i osnovni im je zadatak poboljšati kvalitetu življenja, te omogučiti lakše obavljanje svakodnevnih aktivnosti bez pojave umora i iscrpljenosti. Dinamični su, zanimljivi i utječu na poboljšanje mišićnog tonusa i oblikovanje cijelog tijela, na povećanje snage i izdržljivosti, a samim time i na postizanje bolje ravnoteže, usklađenosti pokreta i ispravo držanje tijela.

Lijepo oblikovano tijelo dodatni je bonus i rezultat vježbanja J

ENERGY BODY FIT je intenzivan workout program oblikovanja cijelog tijela sa osobitim naglaskom na “kritične ženske točke” – trbuh, bedra i stražnjica.

Spada u skupinu tzv. “resistance training”, odnosno treninga s opterećenjem u kojem se koriste različiti rekviziti. Osnovni ciljevi programa su oblikovanje i definiranje svih mišićnih skupina na tijelu, čime direktno utječemo na smanjenje potkožnog masnog tkiva, te stvaranje ljepšeg i zategnutijeg mišićnog tonusa, povećanje tjelesne kondicije, povećanje snage i izdržljivosti, jačanje koštano-zglobnog i tetivnog aparata te općenito poboljšanje sveukupnog zdravstvenog stanja.