Total Barre™ program

TotalBarre_logo_RGB
(Content © Merrithew Corporation, used with permission.)

 

(Content© Merrithew Corporation, used with permission.)
(Photography © Merrithew Corporation. Used with Permission.)

Vježbanje uz pomoć baletne prečke unazad nekoliko godina ima rastući trend u svijetu i doživljava svoju ekspanziju. Total Barre™ je jedan od brendova kompanije The Merrithew Health & Fitness Group, svjetski poznate, priznate i vrlo cijenjene unutar struke. Nakon velikog iskustva od 25 godina u radu i razvijanju sigurnog načina vježbanja razvili su, između ostalog, Total Barre™ program koji je vrlo dinamičan, a ima naglasak na ispravnoj biomehanici pokreta u kombinaciji sa glazbom kako bi se utjecalo na povećanje snage, fleksibilnosti, izdržljivosti i dinamičke stabilnosti.

(Content© Merrithew Corporation, used with permission.)
(Photography © Merrithew Corporation. Used with Permission.)

Kombinira elemente pilates metode, plesa, kardio treninga i treninga snage. Programiranje samog treninga proizlazi iz glazbe koja, kada se koristi na odgovarajući način, dokazano pozitivno utječe na koordinaciju, motivaciju i kvalitetu pokreta.
Total Barre™ program ne zahtjeva plesačko iskustvo, najsigurniji je način vježbanja koji koristi baletnu prečku i garantira zabavu!

 

 


Total Barre Sculpt

2

Total Barre Sculpt je 45 minutni intenzivni trening koji kombinira ”barre” i Pilates vježbe s ciljem oblikovanja cijelog tijela. Trening se sastoji od dva glavna segmenta + zagrijavanje/istezanje.

Kako bi se potaknula veća potrošnja kalorija, tijekom cijelog treninga se istovremeno aktivira nekoliko mišićnih grupa istovremeno uz korištenje nekog od malih rekvizita (elastične trake, male soft lopte, toning balls i bučice).

DSC_2060-01-01

IMG_1667

DSC_2147-01


 

Total Barre by Jenny  – YouTube kanal


Certifikat

20150127_JGlumac_Cert (1)untitled-page-001


 

™/® Trademark or registered trademark of Merrithew Corporation, used under license.