Fitness mladenka©

Za najljepši dan u svome životu svaka mladenka želi biti najljepša! Savršena u svakom pogledu.

fitness-mladenkaLice, makeup, frizura i haljina, cipele, buketić i svi oni sitni, važni detalji do naušnica ili bisernih ukosnica. A tek tijelo? Sve žele biti vitke, čvrste, s divnom linijom, bez viška kilograma i elegantne te se kretati lagano poput pera na svojim visokim petama.
Za upravo takvo, savršeno tijelo i vitku liniju, te siguran, elegantan hod u visokim petama i plesanje na njima do dugo u noć – tu je Studio Energy sa svojim posebnim programom Fitness za mladenke i njegova glavna fitness trenerica Jenny.fitness-mladenka-2

Jer, kada započnete s pripremama za vjenčanje, od odabira datuma i mjesta vjenčanja, do liste dragih gostiju te izbora haljine i svega što taj dan čini potpunim – započnite i sa
svojim individualnim fitness programom kako bi vaše tijelo i vaša ukupna ljepota bili besprijekorni, a vi najljepša mladenka!

ENERGY FIT vas očekuje s individualnim programom posebno kreiranom i namijenjenom mladenkama! Ispunit će sva vaša očekivanja o besprijekornom izgledu. I neće biti te najljepše haljine u kojoj nećete biti još ljepši!

Jednom riječju neodoljiva mladenka!