Izjave polaznika

Sve pohvale Pilates školi i njenoj voditeljici Jennifer… Obogatila je moje znanje a vjerujem i mojih kolegica… Oduševila sam se sa kojom profesionalnošću, stručnosti, znanju i ljubavi nam je prenijela svoje znanje… Svakome bi preporučila ovu školu… Stvarno sve pohvale…

Natali

voditelj grupnih programa

“Za Pilates školu mogu reći samo pohvale. Tečaj je koncipiran tako da su polaznice i bez iskustva mogle shvatiti princip vježbi. Svaka vježba je detaljno objašnjena, a nakon toga i izvedena od strane polaznika. Voditeljica me je nadahnula svojim načinom predavanja. Zaista je obuhvatila sve nastavne metode koje su potrebne za ovakav specifičan tečaj. Od grupnog načina rada pa sve do individualnog gdje je pristupila svakom polazniku prema njegovom predznanju i naravno tjelesnim mogućnostima. Osim što pohvale mogu dati voditeljici i samom tečaju također sam zadovoljna bila i sa polaznicima grupe gdje smo jedna drugu pomagale, ispravljale, a najviše nasmijavale. Tečaj sam završila bogatija za par dobrih poznanstva, a što se tiče znanja također, gdje me je voditeljica motivirala da i sama postanem instruktorica.

Mirjana

profesorica informatike

Pilates škola u kratkim crtama – odlično koncipiran program obuke, prilagođen svima; logično ukomponirani teorijski i praktični dio; voditeljica koja svojom nesebičnom željom za prenošenjem znanja i pristupom bez predrasuda motivira polaznike i potiče dobru atmosferu u grupi. Pravi je užitak učiti od osobe koja voli to što radi i koja to zna prenijeti drugima.

Sandra

profesorica njemačkog jezika

O Pilates Ljetnoj Školi sve najbolje. Oduševila me sama ideja da tijekom ljetnih mjeseci obogatim znanje o Pilatesu. Pohvale za koncept i metodiku seminara koji nije bio tipično predavački, već je voditeljica poticala interakcijsku komunikaciju i suradnju s polaznicama. Svaka se vježba detaljno obradila teoretski i praktično, upozoravajući nas na uobičajene greške vježbača i naglašavajući samu svrhu svake vježbe. Cijenim što je voditeljica bila kvalitetno pripremljena, s jasnim planom i programom za svaki sat. Nama polaznicama osigurala je metodičku skriptu-vježbenicu koja je u bilježenju njenih savjeta bila od velike koristi. U moru raznih seminara i edukacija koje nam se nude od svakog i svagdje, ovo je bio rijedak spoj ‘imati znanje i znati ga prenijeti’.

Naike

prof. flaute